ÚJDONSÁG! Új matrachuzatok - Aloe Vera HEALTH, SilverCare, Premium Jersey 3D, Bamboo, Carbon és Virase

Fontos Önnek az anyagok minősége, melyek javítják gyermeke új matracának funkcionális tulajdonságait? Kiváló újdonságot kínálunk Önnek! A matracok némelyike új fejlesztett Premium Jersey 3D alaphuzatot kapott. Kihasználhatja a lehetőséget, így a klasszikus huzat helyett másik két új huzat közül is választhat (nem vonatkozik a speciális 4Kids gyerekmatrac-kiadásra).

Olvasson róluk többet (a huzatok fényképei csak illusztratív jellegűek, az átvarrás és az anyag szerkezete eltérő lehet az Ön matracán):

Premium Jersey 3D (a matrac ára tartalmazza a klasszikus huzatot)

premium%20jersey%203D

Premium Jersey 3D antiallergén klasszikus átvarrott huzat kiváló minőségű hipoallergén poliészterből. A huzat tapintásra kellemes, a matracot puhává varázsolja, a matracban lehetővé teszi a kiváló légárasmlást. Az eredmény a mindennapi frissesség, komfort és antiallergén tulajdonság. A huzat anyaga sűrűn szőtt 100% poliészterből készül. Megtartja a formáját, nem nyúlik ki, nem vonzza a koszt. A huzat kicipzározható, mosógépben 30°C-on mosható. Ezt a huzatot automatikusan hozzáadjuk a matrac árához.

Aloe Vera HEALTH (választható huzat)

aloe vera health

A választható Aloe Vera HEALTH huzat speciális természetes rostból készül aloe vera kivonattal, melynek köszönhetően tapintásra kellemes, és jótékony hatással van a vérkeringésre. Ez az anyag a bőrön kellemes hűsítő nyugtató érzést biztosít, így jótékony hatással van a finom, érzékeny bőrűek számára. A huzat antiallergén és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Véd a nem kívánt atkák kialakulásától, fokozza a tisztaságot és az Ön matracának élettartamát. A matrachuzat anyaga sűrűn szőtt 100 % poliészterből aloe vera leveleinek kivonatából készül. A huzat lecipzározható, és 40°C-on mosógépben mosható.

SilverCare (választható huzat)

silvercare

Választható SilverCare matrac huzat átvarrva aktív ezüsttel, kiváló antiallergén tulajdonságokkal. Az ezüst iónjai természetesen pusztítják az atkákat, gombák spóráit és a penészt, ennek köszönhetően a matracot hosszútávon higiéniailag frissnek, és szagtalannak tudhatja. Az ezüst átvarrások a matracot antisztatikus tulajdonságokkal és látványos külsővel látja el. A huzat anyaga sűrűn szőtt 98 % poliészterből + 2% ezüst iónjaiból áll. A huzat lecipzározható, és 40°C-on mosógépben mosható.

Bamboo (Választható huzat)

A szőtt bambusz szálaknak köszönhetően a Bamboo huzat érdekes tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek a szálak összeszőve egy speciális szövetet alkotnak, amelyek remek hőszabályzó tulajdonságokkal rendelkeznek, tehát nagyon jól reagálnak a test hőjére. Ezen kívül a huzat antibakteriális és penészgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, melynek köszönhetőn a matrac mindig friss lesz, kellemetlen szagok nélkül. A matrachuzat rendkívül ellenálló, de puha és kellemes tapintású is. A huzat anyaga 55 % poliészter és 45 % bambusz. A cipzáras huzat könnyen levehető a matracról és mosógépben mosható 30°C-on.

bamboo

Carbon (Választható huzat)

Választható Carbon matrachuzat, amelyben a felhasznált szénszálak (carbon szálak) az anyagban gátat képeznek az elektromágneses szennyeződésekkel (mint például a wifi vagy a mobil sugárzások) vagy a szikrakisülések szemben, amelyek behatolnak az otthonaink belső tereibe. A szénszálak pajzsot és védelmet nyújtanak ezek ellen az emberi szervezet számára nem kívánatos tényezők ellen. A carbon huzat antibakteriális és sikeresen harcol a penésszel és az egyéb nem kívánatos baktériumokkal, melynek köszönhetően egészséges környezetet teremt. Amennyiben ilyen carbonszálas huzattal ellátott matracon alszik a huzat felszabadítja a testéből a nap során felgyülemlett elektrosztatikus töltéseket. Ennek köszönhetően mélyebben és nyugodtabban tud majd aludni egészséges környezetben.A cipzáras huzat levehető és mosógépben mosható 60°C-on.

carbon

Virase (alaphuzat a Protex és Protex Baby matracokhoz)

A Virase matrachuzat egyedülálló réteggel rendelkezik, amely csökkenti a vírusok (beleértve a SARS-CoV-2) hatását. Egy független európai laboratórium által végzett kutatás eredményei alapján egyértelműen érzékelhető az azonnali (2 órán belüli) hatása. Akár 99,97%-os hatékonysággal. A teszteket a textilek vírusellenes aktivitásának meghatározására vonatkozó nemzetköziISO 18184 szabvány szerint végezték.

virase


MEGJEGYZÉS: A képek csak illusztrációs jellegűek, a steppelés vagy az anyag struktúrája mind matraconként eltérhet.